Belépés

Látogatóink
Oldalainkat 49 vendég böngészi
Hirdetések:
nov
29
2012

Káposztaágyon sült csirkecombok tepsiben

Írta: Panki Módosítás: (2014 szeptember 19)
PDFNyomtatásE-mail

Ez a recept is azért került a kedvenceim közé, amiért a legtöbb: egyszerű, gyors és nagyon finom. Szeretem, ha egy körből megvan a köret is, ezért ez a finomság minden igényemet kielégíti.

 

Nálunk egy kiló savanyú káposzta minimum szükségeltetik hozzá, és 8-9 egész csirkecomb. Ha csak vacsit készítek, elég kevesebb is, ilyenkor viszont cserépedényben készítem, de az eljárás ugyanaz, mint a tepsis verzió esetében.

 

A csirkecombokat befűszerezem. Természetesen ez esetben is figyelek arra, hogy ha nem a kertből szedem a fűszereket, csakis olyan zacskósat válasszak, ami nem tartalmaz cukrot, glutamátot, sem egyéb káros adalékot.

 

A káposztát lecsöpögtetem, de nem mosom át. Kizsírozott tepsibe egyenletesen leterítem, majd 4-5 hagymát (lehet vörös, vagy lila is) laskára vágok és rászórom. Teszek rá egy fej fokhagymát is, majd ráhelyezem a combokat.

 

Előmelegített sütőben, először fólia alatt, majd szabadon pirosra sütöm.

 

 

.

comments
Hirdetések: